Skip to main content

Banu Sahan

Find your inner wave

Ga op een reis van zelfontdekking en transformatie met SoulSync Lab, waar ik, Banu, met Duitse roots, Turks erfgoed en een Spaans hart, je zal leiden op een pad van groei en positieve verandering.

Als ervaren Sales- en Enablement-professional in de technologiesector, heb ik mijn vaardigheden en expertise door de jaren heen verfijnd, opmerkelijk succes behaald en impactvolle bijdragen geleverd in verschillende wereldwijde techbedrijven.

Mijn strategische inzichten, creatief en empathisch leiderschap hebben mij gepositioneerd als een sleutelfiguur in het stimuleren van verkoopgroei en het versterken van teams door effectieve enablement-praktijken op internationale schaal.

Bekend om mijn talentdetectie en mentoringsvaardigheden, begeleid ik individuen bij het verfijnen van hun vaardigheden en het realiseren van hun volledige potentieel binnen de dynamische techsector.

Mijn gevarieerde reis als danser en choreograaf gedurende 25 jaar heeft een diepe passie aangewakkerd voor het verkennen van de transformerende kracht van "Movement & Embodiment”. Door de overstap naar Ademwerkfacilitator en Emotioneel Release-therapeut integreer ik naadloos ademwerk- en emotionele release-technieken in mijn sessies om trauma-verwerking, stressvermindering en emotioneel welzijn te ondersteunen.

Door mijn zakelijk inzicht te combineren met een diepgaand begrip van holistisch welzijn, bied ik een op maat gemaakte mix van diensten gericht op het koesteren van succes op alle facetten van het leven.

Mijn toewijding om groei en transformatie te bevorderen leidt tot positieve veranderingen die zowel professionele als persoonlijke dimensies ten goede komen.

Ik vind vreugde in het helpen van mensen om in alle aspecten van hun leven te groeien en te slagen.

Als je ondersteuning zoekt op je reis naar persoonlijke en professionele vervulling, ben ik hier om je betrouwbare metgezel te zijn, elke stap van de weg, ruimte houdend voor je groei en transformatie.

Laten we elkaar leren kennen en samen wat magie creëren?

Christopher van Drie

‘Wees realistisch, verwacht een wonder’

Mijn naam is Christopher van Drie. Vanaf jongs af aan loop ik al rond op deze planeet met een diepe zoektocht naar het doel van het leven en deze wordt mij steeds duidelijker.
Rumi vatte het al prachtig samen: 'Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde die je in jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken.'
Deze taak neem ik niet alleen in mijn persoonlijke leven graag op mij, maar ook in mijn begeleidingswerk. Met veel vreugde help ik je om je persoonlijke hindernissen tegen de liefde los te laten. Dit kan op het gebied van het vergeven van pijnlijke relaties zijn, het vinden van je levensmissie en bijhorende talenten, het transformeren van negatieve zelfbeelden of bij het lopen van je spirituele pad.
Ik maak gebruik van verschillende methodieken, die mij op mijn eigen pad veel gegeven hebben en waarin ik mij heb laten scholen.
Je bent welkom in mijn praktijk om aan de slag te gaan met Het Talentenspel, Vergeving, Een Cursus in Wonderen of de Zes-Stappen methode.

Floor de Wit

’The Floor is Yours
Jij bent aan de beurt.
Omdat je toe bent aan verandering, aan meer richting, balans of groei. Ik leg mijn oor graag bij jou te luister en breng op een luchtige en pragmatische manier beweging waar jij vast loopt. 
Met meer zelfinzicht en bewustzijn ontdek je dat het ook anders kan en bovenal, dat je zelf aan het roer staat. 
 

Geboren en getrouwd in de klassieke muziek, voel ik de specifieke uitdagingen van werken in de podiumkunsten feilloos aan. Naast moeder van een zoon ben ik ook bonusmoeder van drie geweldige dames. 

De dynamiek van een samengesteld gezin fascineert mij oneindig en ik help je hierin graag navigeren.
 
Als NONONS erkend life coach sta ik voor een effectief traject zonder poespas. Samen zoomen we in op jouw doen en laten, en werken we toe naar jouw ultieme doel. 
 

Willeke Strien

‘Als je je kijk op de dingen verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.’ - Wayne Dyer

Ik ben Willeke Strien, een ervaren coach en trainer. Als coach ben ik gespecialiseerd in personal coaching, loopbaancoaching en begeleid ik volwassenen met ADD.

Life coaching

Je zit niet lekker in je vel, functioneert niet zoals je zou willen en je hebt het idee steeds tegen dezelfde problemen aan te lopen. Zichtbaar gedrag en de dingen die je bij jezelf ziet en merkt, zijn vaak slechts het topje van de ijsberg.

Door actief te luisteren, gerichte vragen te stellen, te observeren en diverse coaching tools in te zetten, wil ik je op een andere manier naar jezelf laten kijken, zodat je weer in verbinding komt met jezelf. Je wordt je bewust van waar je potentieel, talenten en kwaliteiten liggen, waardoor je zelfvertrouwen groter wordt en ruimte ontstaat voor groei. Zowel op persoonlijk vlak als in je werk.  Mijn doel daarbij is om een echt blijvende verandering teweeg te brengen.

ADD coaching

Omgaan met je ADD is vaak een behoorlijke uitdaging. Je hebt een vol hoofd, je vindt het lastig om je aandacht erbij te houden en je ziet er tegenop om aan iets te beginnen. Je vraagt jezelf dikwijls af: Waarom lukt het me niet? En naarmate je onzekerheid hierover groeit, leidt dat tot faalangst en nog meer uitstelgedrag. Niet zo gek dat je naar een manier zoekt om er mee om te kunnen gaan. Je wilt graag meer rust in je hoofd, beter focussen en in beweging komen.

Bij ADD coaching richt ik me vooral op het begrijpen van de impact van ADD-klachten en het aanpakken van gedrag of gedachten waarmee je jezelf in de weg zit. Je ontwikkelt een effectieve aanpak om met ADD om te gaan, waardoor je meer regie over je leven krijgt.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Samen kijken we dan welke aanpak het beste bij jou past.

Joep van Leeuwen

‘There is no wifi in the forest, but I promise you will find a better connection’

 Mensen in verbinding brengen met zichzelf dat is mijn missie.

Ik geloof er namelijk in dat als je meer in verbinding staat met jezelf. Je beter weet wie je echt bent, wat je wil en wat je te bieden hebt dat je je ook makkelijker kan verbinden met anderen. De natuur is daarbij mijn werkterrein.

De natuur als spiegel

De kracht van natuurcoaching zit in vertragen, stil staan en de natuur jouw spiegel laten zijn.

Door te vertragen, het inzitten van de wijsheid en de kracht van de natuur, echt te luisteren en door te vragen wanneer nodig, wil ik jou helpen om dichter bij jezelf te komen.

Ont-moet jezelf

In deze drukke maatschappij waar veel om ratio, kennis, geld en macht draait wordt het gevoel snel vergeten. Het gevolg is dat je veel in je hoofd zit en steeds verder van jezelf af komt te staan, van wat je echt daadwerkelijk wil. Wat je wil vanuit jouw hart.

Door de druk die je jezelf oplegt, al dan niet gevoed door je omgeving blijf je ook maar in je hoofd en wordt het steeds moeilijker om echt verbinding te maken met jouw hart, met jouw intuïtie, met dat wat jou echt gelukkig maakt!

Is dat herkenbaar voor jou? Wil je de wijsheid van de natuur eens ervaren en zien wat dit kan betekenen in de keuzes die jij wilt maken?

Ik ontmoet je graag.