Skip to main content

Huren

Voel je affiniteit met het Connectief dan verwelkomen we je graag als lid. 

Als lid van het Connectief kun je:

  • deelnemen aan onze maandelijkse inspiratie - en intervisieavonden
  • vermeld worden op onze website
  • meedoen met events
  • gespreksruimtes huren
  • je krijgt korting op het huren van de workshopruimte

Om lid te kunnen worden, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Vervolgens is er een wederzijds matchingsgesprek, om te bepalen of we echt bij elkaar passen. Neem contact op voor meer informatie. De partners van het Connectief maken graag kennis met je!

Kosten zijn €125 per jaar (exclusief BTW)

 Als  lid kun je ook gespreksruimten huren bij ons. We hebben drie verschillende gespreksruimtes beschikbaar. Elke ruimte ademt op haar eigen manier de sfeer van het Connectief en wordt voor willekeurige professies door ons gebruikt. Maak gerust een afspraak met één van ons om te komen kijken, sfeer te proeven en de onderlinge ‘Connectie’ te voelen.

De huur bedraagt 30 euro per dagdeel (4 uur) als je een huurperiode van 6 maanden aangaat. Mocht je een los dagdeel willen huren bedraagt de huur 35 euro per dagdeel van 4 uur.

De dagdelen zijn als volgt ingedeeld:
09.00-13.00 uur (eerder beginnen kan)
13.30-17.30 uur
18.00-22.00 uur (langer blijven kan)

Je bent zelf verantwoordelijk voor het schoon en netjes achterlaten van de ruimte. Uit onze keuken kun je gebruik maken van koffie en thee.

Groene ruimte
Groene ruimte
Groene ruimte
Groene ruimte
Gele ruimte
Gele ruimte
Gele ruimte
Gele ruimte
Blauwe ruimte
Blauwe ruimte
Blauwe ruimte
Blauwe ruimte

Mocht je een grote ruimte willen gebruiken voor bijvoorbeeld een training of workshop kun je de workshopruimte in het pand huren. Dit valt niet onder het Connectief maar kun je via Astrid Lassche (zie team) huren. 

De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen.

De losse verhuur bedraagt 140 euro per dag en 75 euro per dagdeel voor een groep < 12personen. Voor groepen groter dan 12 personen bedraagt de huur 165 euro per dag en 90 euro per dagdeel.

Voor Connectief-teamleden bedraagt de huur 100 euro per dag, en 60 per dagdeel voor een groep <12 personen. Voor groepen groter dan 12 personen bedraagt de huur 125 euro per dag en 75 euro per dagdeel.

De huur in inclusief schoonmaak, flapover, koffie & thee.
Gratis parkeren.

Grote ruimte

Home for BodyMind

Naast de ruimtes in Weesp kun je ook gebruik maken van de ruimte van Home for BodyMind voor bijvoorbeeld yoga, dans, meditatie, beweging of mindfulness.

Deze ruimte ligt in Amsterdam-Oost/Diemen en is geschikt voor maximaal 15 personen.

Deze ruimte valt niet onder het Connectief maar kun je via Ineke Pet (zie team) huren. Voor Connectief-teamleden en SBLP - collega’s bedraagt de huur 40 euro per dag, en 25 per dagdeel. De losse verhuur bedraagt 60 euro per dag en 37,50 euro per dagdeel.

De huur is inclusief schoonmaak, flapover, koffie & thee.

Website Home for BodyMind

Voel je welkom om te informeren en te komen kijken!