Skip to main content

Ruth van Kessel

‘The way out is in - Thich Nhat Hanh

Het lijf is een krachtig en prachtig systeem. In de basis zal het samen met je geest altijd willen zorgen voor balans. Ook na een lichamelijk en/of mentaal trauma zal jouw lijf haar best doen om weer te herstellen. Soms lukt dat niet. Dan kan het gebeuren dat je pijn en ongemak blijft ervaren of moe blijft. Misschien ga je slecht slapen, je blijft piekeren, de balans is zoek. 

Met LIJFwijsheid help ik je te luisteren naar wat je lijf te zeggen heeft.  Waar zit het vast? En wat wil en kun je op dit moment loslaten? Zit je hoog in je stressniveau en heeft je lijf (en je brein) vooral rust nodig? Doel is om je zelfherstellende vermogen weer aan te zetten. Niet het fiksen van een klacht voor een kort moment, maar een aanzet tot herstel op de langere termijn.

Bij de keuze voor de behandeling en begeleiding put ik intuïtief uit mijn kennis en vaardigheden van craniosacraal therapie, energetisch werk, massage en reiki. En uit mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut. Ik combineer een nuchtere en praktische blik met een groot ontzag voor de eigen wijsheid van het lijf. De natuur is mijn inspiratiebron.